12/05/2018 09:07:00 μ.μ.
0
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο τα τελευταία 24ωρα με την δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στην Ρόδο. Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, το πρωί της Τετάρτης, πρόβαλαν την ομολογία του 19χρονου Αλβανού, όπου κατηγορείται για το στυγερό έγκλημα.

«Με το θύμα είχα γνωριστεί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα συναντηθήκαμε την προηγούμενη του συμβάντος και συνευρεθήκαμε. Εκείνη την μέρα, είχαμε κανονίσει πάλι να συναντηθούμε. Η Ελένη μου ζήτησε να φέρω και κάποιον φίλο μου. Πράγματι ειδοποίησα έναν φίλο μου και όλοι μαζί πήγαμε στο σπίτι του στην Λίνδο. Εκεί συνευρέθηκα και πάλι με το θύμα. Στην συνέχεια ο φίλος μου της ζήτησε να κάνει κάτι, που η Ελένη δεν ήθελε. Αρνήθηκε και ο φίλος μου θύμωσε και τη χτύπησε με ένα σίδερο στο κεφάλι» ομολόγησε ο 19χρονος.

Στην συνέχεια μάλιστα κατέθεσε στην αστυνομία πως: «Η Ελένη μας παρακαλούσε να την πάμε στον νοσοκομείο. Το ίδιο προέτρεπα κι εγώ το φίλο μου, αλλά εκείνος με πίεσε να πάμε να την ξεφορτωθούμε. Μου είπε “ Πάμε να το τελειώσουμε. Έλα να την πετάξουμε στα βράχια, όπου βρούμε. Τελικά φύγαμε οι τρεις μας με το βαν από το σπίτι και πήγαμε και την πετάξαμε, ενώ ακόμη ήταν ζωντανή, στην θάλασσα στους Πεύκους».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.