12/01/2018 10:15:00 μ.μ.
0
Tις πρώτες του απώλειες στο πρωτάθλημα είχε σήμερα (10η αγωνιστική) εντός έδρας μάλιστα ο πρωτοπόρος Ερμής Κιβερίου που αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα Δρεπανιακό. 
Το στραβοπάτημα εκμεταλλεύτηκε ο Ατρόμητος Παναριτίου που νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Πανασιναικό και μείωσε στους τρεις βαθμούς (28 έναντι 25). Στο ίδιο σημείο θα βρεθεί και η Κορωνίδα Κοιλάδας αν επικρατήσει όπως αναμένεται αύριο στο σπίτι της του Αριστέα.
Ο Αστέρας Δρεπανιακός με τον νέο του προπονητή Ανδριανό Καχριμάνη προηγήθηκε δυο φορές (15′ Βλάχος και τραγικό λάθος του Καλαλά, 60′ πανέμορφη κεφαλιά του Ρεβίθη). Ο Ερμής ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρόνου με πλασέ του Διαμαντή από τρομερή ασίστ του Ταμπούρη και έκανε το 2-2 στο 83′ με κοντινή κεφαλιά του Κουτσοδήμου. Στο 14′ τρομερό ανάποδο ψαλίδι του Ταμπούρη βρήκε το οριζόντιο δοκάρι.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του Σκιαδά.
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Καλαλάς, Μίλης, Τσιούλος (64′ Μουζακιώτης), Αντωνιάδης (15’Κούγιας), Ταμπούρης (58′ Ισούφι), Νικολίτσας, Διαμαντής, Ζίου, Βαρβουλέτος, Γιάννος (75′ Μπλάτσος), Κουτσοδήμος.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ: Αράμπος, Μανδύλης, Σέρφας, Γεώργας, Γιαούρης, Τσουρδίνης, Μπούζντρα, Δήμας (89′ Μελάνης), Βλάχος, Μανιάτης, Σταυρόπουλος (12′ Ρεβίθης).
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ 2-2
ΑΡΙΣΤΕΙΩΝΑΣ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ 0-0
ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΣΠΕΤΣΕΣ 1-1 (75′ Σαράντης-24′ Τσάνας. Ο αγώνας διακόπηκε στο πρώτο μέρος για δέκα λεπτά καθώς τραυματίσθηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Κορωνάκης που μεταφέρθηκε με ζάλη στο νοσοκομείο χωρίς ευτυχώς να έχει κάτι σοβαρό).
ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1-2 (4′ Κωστόπουλος-45′ Δανομάρας, 65′ Λιαγκρής).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.