11/01/2018 07:20:00 π.μ.
0
Στην ταβέρνα Αλέξανδρος με καλό μεζέ ,κρασί και άκρως ποδοσφαιρική παρέα πέρασαν καλά χτες βράδυ ο Γιάννης Μαντζούνης και αρκετοί ποδοσφαιράνθρωποι της Αργολίδας.
Ο γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτε στον αθλητισμό της Αργολίδας κρατάει στενή επαφή με τους ποδοσφαιράνθρωπους του νομού έχοντας ως ορίζοντα τις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας.
Όμως σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες δεν θα έλεγε όχι αν του έκαναν πρόταση για κάθοδο του στις περιφερειακές εκλογές με την παράταξη του Παναγιώτη Νίκα και γιατί όχι άλλωστε αφού η πιθανότητα εκλογής του είναι σίγουρη και θα ενίσχυε τον Παναγιώτη Νίκα σε ένα χώρο που δεν έχει πρόσβαση με τους υπάρχοντες ενδιαφερόμενους. Και δεν εννοώ μόνο τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και τον χώρο του ΚΙΝΑΛ μιας και ο Γιάννης Μαντζούνης προέρχεται από αυτό τον χώρο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.