11/01/2018 07:20:00 π.μ.
0
Εδώ και μήνες είχαμε γράψει πως η παράταξη του Πέτρου Τατούλη είναι υπό διάλυση και επιβεβαιωνόμαστε . Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου δυσκολεύτηκε να περάσει τα θέματα και έψαχνε στους διαδρόμους του κτηρίου τους Περιφερειακούς συμβούλους να μπουν στην αίθουσα της συνεδρίασης προκειμένου να ψηφίσουν
Άφαντοι αυτοί όμως, οι περισσότεροι εκ των οποίων την είχαν κάνει με ελαφριά πηδηματάκια, εν τέλει και με την βοήθεια των πάντα χρήσιμων πασόκων περιφερειακών τα κατάφερε. Όμως αυτό είναι μια προσωρινή λύση , ο Περιφερειάρχης από εδώ και πέρα θα ζει το μαρτύριο της σταγόνας γιατί για κάθε θέμα που θα θέλει να περάσει θα αντιμετωπίζει περίπου το ίδιο πρόβλημα .
Όμως για να είμαστε δίκαιοι αυτό είναι κρυφτούλι που παίζουν οι της παράταξης Τατούλη, θα πρέπει ή να ανεξαρτητοποιηθούν ή να παραιτηθούν.
Όμως επειδή ο Πετράν δεν φημίζεται  για την ψυχραιμία του θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους  σε επόμενες συνεδριάσεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.