11/27/2018 10:56:00 μ.μ.
0

Θα ήθελα να εκφράσω την ανησυχία μου για την καθυστέρηση από την πλευρά της Περιφέρειας του καθαρισμού των ρεμάτων των Ιρίων.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και μαζί η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, έχει την αρμοδιότητα άρα και την πλήρη ευθύνη για το έργο που ανατέθηκε και δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί.

Έχω αποστείλει στη Περιφέρεια ερώτηση για το θέμα όπου έχω τονίσει την επικινδυνότητα που έχει προκύψει από τον πρόσφατο καθαρισμό του ρέματος των Καρναζέϊκων, το οποίο αφού είναι καθαρό πλέον, όλα τα νερά θα πέσουν ορμητικά στα ακαθάριστα ρέματα των Ιρίων και σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να φανταζόμαστε τι μπορεί να συμβεί.

Κάνω αυτή τη δήλωση ανησυχίας γιατί ο χρόνος περνάει, τα ρέματα είναι ακαθάριστα (καθαρίστηκε μόνο το ρέμα των Καρναζέϊκων) και οι κίνδυνοι από αυτό το γεγονός συνεχώς αυξάνονται και όπως πάντα θα τρέχουμε τελευταία στιγμή να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Γιατί όλο αυτό το διάστημα και ενώ θα έπρεπε να καθαριστούν τα ρέματα των Ιρίων καθαρίστηκε μόνο αυτό των Καρναζέϊκων; Αν δεν λυθεί το θέμα άμεσα και συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα επανέλθω.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.