11/22/2018 08:38:00 μ.μ.
0
Σύμφωνα με πληροφορίες που περιήλθαν σε γνώση μας στα κεντρικά της Πειραιώς εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο συμμετοχής ως υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα της νυν ανεξάρτητης περιφερειακής συμβούλου κας Ελένης Παναγιωτοπούλου, που αποχώρησε πρόσφατα από το συνδυασμό του Πέτρου Τατούλη και του τέως νομαρχιακού συμβούλου Βασιλείου Νίκα.

Η ΝΔ επιθυμεί να στηρίξει τον εκλεκτό της και για αυτήν αποτελεί στοίχημα η εκλογή του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και για το λόγο αυτό στρατεύει όλα τα στελέχη της καλώντας τα να αφήσουν προσωπικές στρατηγικές και προσωπικές επιδιώξεις.

Η συμμετοχή Παναγιωτοπούλου και Νίκα ανεβάζει σε τέσσερις τους εξ Άργους υποψήφιους ενώ αναμένεται άλλοι τέσσερις συνολικά να είναι οι προερχόμενοι από Ναύπλιο και δύο από Ερμιονίδα. Η συμμετοχή της κας Παναγιωτοπούλου, λόγω και της μέχρι πρότινος στενής της σχέσης με το περιβάλλον Τατούλη, θεωρούν στην Πειραιώς ότι είναι επιβεβλημένη για να εξασφαλισθεί και η από μερους της ουσιαστική στήριξη στον Παναγιώτη Νίκα ενώ για τον Βασίλη Νίκα αν και βρίσκεται για πολλά χρόνια εκτός πολιτικής θεωρούν ότι μπορεί να συγκεντρώσει ένα κοινό που τον στήριζε ως υποψήφιο νομαρχιακό σύμβουλο. Η Πειραιώς θα δώσει μεγάλο αγώνα για την επικράτηση Νίκα γιατί αποτελεί προσωπική επιλογή του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτακη. Μένει να δούμε και τον κομματικό «πατριωτισμό» που θα επιδείξουν τα στελέχη αυτά ή θα επιμείνουν να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες.
Δεξί εξτρέμ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.