11/22/2018 08:30:00 μ.μ.
0

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία γιορτάζουν τα Χριστούγεννα μέσα από την ομώνυμη Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων που κυκλοφορεί στις 23 Νοεμβρίου 2018.

Το γράμμα στον Αϊ Βασίλη που κρύβει μέσα του τις επιθυμίες μιας ολόκληρης χρονιάς, η ταχυδρόμηση και η γλυκιά αγωνία να λάβει σύντομα ο Αϊ Βασίλης το φάκελο και η προσμονή για το δώρο κάτω από το δέντρο είναι οι στιγμές που αποτυπώνονται στα τέσσερα γραμματόσημα της σειράς φωτίζοντας με ένα μαγικό τρόπο τις άγιες αυτές μέρες.


Δεν είναι μόνο τα πολύχρωμα στολίδια, τα φωτεινά λαμπιόνια και οι γιρλάντες. Ούτε οι στολισμένες βιτρίνες και οι λίστες με τα δώρα. Είναι η αγάπη, η ελπίδα και η αγνή πίστη που σαν χρυσόσκονη απλώνονται στις καρδιές, απαλύνοντας τον πόνο και τις έννοιες της καθημερινότητας. Είναι το αστέρι της Βηθλεέμ που φωτίζει το δρόμο της συμπόνιας, της ειρήνης και της γενναιοδωρίας. Είναι το πραγματικό νόημα και η μαγεία των Χριστουγέννων που κρύβεται στα μάτια και στα φωτεινά χαμόγελα των παιδιών. Είναι οι δικές μας αναμνήσεις που μας ταξιδεύουν στις μέρες της ξεγνοιασιάς και της αγνότητας. Σε αυτές τις μαγικές στιγμές μας ταξιδεύει η Χριστουγεννιάτικη Σειρά των Ελληνικών Ταχυδρομείων μέσα από τέσσερα Γραμματόσημα που θα συνοδέψουν την αλληλογραφία μας και θα μεταφέρουν το μήνυμα των Χριστουγέννων στα πέρατα της γης.

ΚΛΑΣΕΙΣ
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ
0,72 €
Γράμμα στον Αϊ Βασίλη
350.000
0,72 €
Ο Αϊ Βασίλης  διαβάζει παιδικά γράμματα
350.000
0,80 €
Ταχυδρομώντας το γράμμα του Αϊ Βασίλη
250.000
0,90 €
Το Χριστουγεννιάτικο δώρο
250.000

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 35 45 mm σε φύλλα των 25 τεμαχίων
ΣΧΕΔΙΑΣΗ-ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ: Ανθούλα Λύγκα
ΜΕΘΟΔΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ:Πολυχρωμία(οffset) 
ΕΚΤΥΠΩΣΗ:VERIDOS ΜΑΤΣΟΥΚΗΣ Α.Ε. ΕΚΤΥΠΩΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”

ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ- ΔΙΑΘΕΣΗΚυκλοφορούν στις 23 Νοεμβρίου 2018 και θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα μέχρι 22 Νοεμβρίου 2019, εκτός αν εξαντληθούν νωρίτερα. Πλήρεις Σειρές θα διατίθενται από τα Ταχ. Καταστήματα και από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα μέχρι την απόσυρσή τους, εφόσον δεν εξαντληθούν νωρίτερα.
Κυκλοφορούν επίσης:

ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ(2Χ4.000 τεμ.)
Έχουν παράσταση σχετική με το θέμα της σειράς και διατίθενται προς 5,00€ ανά σετ.

ΦΠΗΚ

ΑΡΙΘΜΗΜΕΝΑ ΛΕΥΚΩΜΑΤΑ ΣΕΙΡΑΣ (500 τεμ.)
Διατίθενται προς 15,00€ ανά τεμάχιο

ΛΕΥΚΩΜΑ

ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΞΙΜΟΥΜ PREPAID  (4X1.000 τεμ.)
Διατίθενται προς 6,40€ ανά σετ.

κάρτες max prepaid

ΤΕΥΧΙΔΙΑ 10 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ Α’ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ  (25.000 τεμ.)
Διατίθενται προς 7,20€ ανά τεμάχιο.

γραμματόσημα εσωτερικού

ΤΕΥΧΙΔΙΑ 10 ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΩΝ Α’ ΜΟΝΑΔΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  (5.000 τεμ.)
Διατίθενται προς 8,00€ ανά τεμάχιο.

γραμματόσημα εξωτερικού

ΦΥΛΛΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΗΜΟΥ (2.000 τεμ. αριθμημένα)
Διατίθενται προς 6,00€ ανά τεμάχιο.


fillo prosopikou_CHRISTMAS

Όλα τα Φιλοτελικά προϊόντα θα πωλούνται από το Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα (Λυκούργου 5 & Απελλού–100 38 ΑΘΗΝΑ) και από τα Ταχυδρομικά Καταστήματα μέχρι εξαντλήσεως. Εξαιρούνται οι Φ.Π.Η.Κ. και τα τευχίδια που θα αποσυρθούν στις 22 Νοεμβρίου 2019.

SFRAGIDA
Οι συλλέκτες φιλοτελιστές έχουν τη δυνατότητα να σφραγίζουν στο Κεντρικό Φιλοτελικό Κατάστημα τα φιλοτελικά τους αντικείμενα με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα ΠΡΩΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, αρκεί να έχουν επικολλημένα γραμματόσημα της σειράς που να καλύπτουν την πρώτη μονάδα βάρους εσωτερικού, σήμερα 0,72 €.
0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.