11/17/2018 02:03:00 μ.μ.
0

Επίσκεψη  στο Δημοτικό Κοινωνικό Ιατρείο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος όπου διεξάγεται τριήμερο προληπτικού ιατρικού ελέγχου από τις 16 έως και τις 18 Νοεμβρίου.

Ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Ραφαήλ Μπαρού, ενημέρωσε τον Δήμαρχο για το Κοινωνικό Ιατρείο του Δήμου που συνεχίζοντας τις δράσεις του στον Τομέα της υγείας, διοργανώνει τριήμερο προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Οι δράσεις που πραγματοποιούνται  αυτήν την φορά είναι οι εξής :

- ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
- ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ
- ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
-ΥΠΕΡΤΑΣΗ – ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ – ΛΙΠΙΔΙΑ
- ΠΡΟΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
-ΠΑΙΔΟΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΟ
-ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΟ
-ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ

Ο κος Κωστούρος έδωσε αναμνηστικά δώρα στους κορυφαίους γιατρούς από τα μεγαλύτερα Νοσοκομεία της Αθήνας και του Πειραιά που συμμετέχουν σ’ αυτό το τριήμερο και δήλωσε πως "το όλο εγχείρημα των προληπτικών ελέγχων έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία διότι δίδονται λύσεις σε εκατοντάδες πολίτες του Δήμου μας".

Σ’ όλες τις δράσεις παρευρίσκονται εξειδικευμένοι τεχνικοί της G.E. που θα χειρίζονται τα αντίστοιχα μηχανήματα της εταιρείας, καθώς και όλα τα αναλώσιμα. Όλη η ανωτέρω προσφορά από την G.E. είναι ΔΩΡΕΑΝ.














0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.