11/05/2018 07:23:00 μ.μ.
0
Το Σάββατο στο ΑΜΑΛΙΑ στην πρώτη επίσημη του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα απουσίαζαν ο πολιτευτής της Ν.Δ. Βασίλης Σιδέρης καθώς και οι "δικοί" του.
Ο Χρήστος Μποταϊτης ο οποίος αν θυμάστε διεκδικούσε την Προεδρία της ΔΗΜ.ΤΟ Άργους-Μυκηνών και ο Παντελής Ρουμελιώτης ο οποίος προσφάτως παραιτήθηκε από τις αρμοδιότητες που είχες ως μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδας και μάλιστα διαμαρτυρόμενος .
Επίσης απόντες ήταν και 2-3 μέλη της ΔΗΜ.ΤΟ. Άργους επιρροής του Β.Σιδέρη , ο οποίος δηλώνει με όποιο τρόπο μπορεί την κάθοδο του με τον Πέτρο Τατούλη και γενικά λειτουργεί με αντικομματική συμπεριφορά εδώ και καιρό.
Προς επιβεβαίωση πληροφορίες που τον φέρουν να παίρνει τηλέφωνο  κομματικά στελέχη και με τον "δικό του" τρόπο συμπεριφοράς να απαιτεί την στήριξη του ίδιου ως υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου του Πέτρου Τατούλη κόντρα στην επιλογή του Κυριακού Μητσοτάκη και της Ν.Δ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.