11/05/2018 07:22:00 μ.μ.
0

Απειλές για απόλυση εργαζόμενου με το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στον Δήμο Νεμέας, καταγγέλλουν εργαζόμενοι. Συγκεκριμένα κάνουν λόγο για εξαναγκασμό τους να αποδεχτούν όρους εργασίας που μπορούν να θεωρηθούν έως και παράνομοι και καταχρηστικοί με την τοποθέτησή τους σε θέσεις που δεν ταιριάζουν στα προσόντα και τις γνώσεις τους.

Μιλάνε ακόμη και για προσπάθεια να αλλάξουν οι ατομικές συμβάσεις της οκτάμηνης κοινωφελούς εργασίας τους «με εκβιαστικό τρόπο και υπό την απειλή της απόλυσης» από τον Δήμαρχο της Νεμέας και τον Αντιδήμαρχο κ. Σκάζα!

Μάθαμε ότι στη διαφορά των εργαζομένων με τον Δήμαρχο παρενέβη ύστερα από σχετικό αίτημα βοήθειας ο ΟΑΕΔ ο οποίος έκανε και τις σχετικές συστάσεις.

Η ανωτέρω συμπεριφορά των δύο αιρετών εκτός από προσβλητική της προσωπικότητας των εργαζομένων με το πρόγραμμα της κοινωφελούς, εκθέτει και τον Δήμο μας και δείχνει ότι οι ανώτατοι «άρχοντες» του τόπου όχι μόνο δεν συμμερίζονται την ανάγκη των νέων παιδιών για εργασία στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, αλλά τα υποβιβάζουν κιόλας μη σεβόμενοι τις γνώσεις και τη μόρφωσή τους, ενώ αποπνέει αντιδημοκρατική νοοτροπία, επικίνδυνη για την ίδια τη λειτουργία του δήμου, που θυμίζει άλλες εποχές.

ΠΗΓΗ: nemeapress.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.