10/11/2018 04:30:00 μ.μ.
0
Αν η ΝΔ και ο Πρόεδρος της δεν έκαναν τιτάνιο αγώνα για να πείσουν τον κόσμο για την αναγκαιότητα να φύγει η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ότι αυτή είναι η μόνη αξιόπιστη πολιτική δύναμη που μπορεί να επαναφέρει την χώρα στην κανονικότητα μόνο ως αστείο θα αντιμετώπιζα τις επιλεκτικές παραιτήσεις κάποιων στη ΝΟΔΕ Αργολίδας. Επειδή όμως και η ΝΔ και ο Πρόεδρος της παλεύουν για να αποδείξουν την αξιοπιστία τους για τα ανωτέρω και επειδή και κάποιοι έχουμε ματώσει για αυτή την παράταξη, οι εν λόγω παραιτήσεις αποτελούν κακόγουστο αστείο που πλήττουν το κύρος της ΝΔ.



Λυπάμαι που επιβεβαιώνεται η πρόβλεψη που είχα κάνει προ των εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου και των μελών των αιρετών οργάνων της ΝΟΔΕ και των Δημτο. Είχα τότε γράψει πως κάποιων εξ αυτών στόχος είναι μόνο τα πολιτικά μικροσυμφέροντα τους, μιας και είναι πολιτικά ανεπαρκείς. Μάλιστα είχα  προειδοποιήσει για αυτά το Δημήτρη Σχοινοχωρίτη. Είχα την ελπίδα ότι τελικά θα έβαζαν το κομματικό συμφέρον πάνω από τα προσωπικά τους μικροσυμφέροντα , δυστυχώς όμως αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Την στιγμή που η Ν.Δ. χρειάζεται περισσότερο από ποτέ την ενότητα, αυτοί δημιουργούν εκ του μη όντος άσχημη εικόνα για το κόμμα με παραιτήσεις της πλάκας καθώς εξηγώ παραιτούνται από αρμοδιότητες και όχι από μέλη της ΝΟ.Δ.Ε., παραιτούνται από αρμοδιότητες που είχαν και κανένα έργο δεν έχουν να επιδείξουν για όσο χρόνο τις είχαν. Οι τίτλοι μεν βαρύγδουποι το έργο τους ανύπαρκτο. Και μην σπεύσουν να πουν ότι δεν υπήρχε συνεννόηση με τον Πρόεδρο και για αυτό δεν έκαναν απολύτως τίποτα γιατί τότε θα πρέπει να απαντήσουν ποιες οι προτάσεις, ως υπεύθυνοι στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας, πού τις υπέβαλαν και πότε.

Κινήσεις προετοιμασμένες από καιρό και είναι αν μη τι άλλο προκλητικοί αυτοί που στήριξαν και στηρίχθηκαν από τον Δ.Σχοινοχωρίτη, ο οποίος διακρίνεται για το πολιτικό του ήθος και επειδή προφανώς δεν υιοθέτησε τις δικές τους επιλογές, τώρα τον κατηγορούν πως ασκεί προσωπικές πολιτικές. Μιλούν για προσωπικές στρατηγικές αυτοί που εδώ και καιρό προσπαθούν να στήσουν ψηφοδέλτιο για τον υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Άργους-Μυκηνών.

Έχει πάθει πολιτικό vertigo αυτή η παρεούλα μιας και είδαν ξαφνικά φως και μπήκαν, επιθυμούν την εξουσία χωρίς να έχουν ίχνος κομματικής συνείδησης, παίζουν και πάλι παιχνιδάκια εις βάρος μιας παράταξης η οποία μάχεται καθημερινά για να αποδείξει την διαφορετικότητα της ώστε να φύγουν από την εξουσία οι μαθητευόμενοι μάγοι της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Αν υπήρχε το οποιοδήποτε πρόβλημα θα έπρεπε να το εκθέσουν στα κομματικά όργανα και όχι να στέλνουν δελτία τύπου επιδιώκοντας την δημοσιότητα και μόνο. Αυτό και μόνο αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη ότι δεν τους ενδιαφέρει το κόμμα αλλά ότι κινούνται με οδηγό τη δική  τους πολιτική επιδίωξη.
Είναι αδιανόητο όμως και το γεγονός πως ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. δεν έχει απαντήσει ακόμα, όπως επίσης και η Πειραιώς αφήνει να κάνουν πολιτικά τερτίπια προς τέρψη του φιλοθεάμωνος  κοινού της συγκυβέρνησης, προαναγγέλοντας μάλιστα ότι θα λειτουργούν κατά μόνας.

 Συνεχίστε έτσι και θα σας αποβάλει  ο κόσμος, ένας κόσμος που σήμερα γελάει με τα πολιτικά χάλια σας και που δεν θα με ένοιαζε καθόλου αν αυτό δεν είχε αντίκτυπο στην μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη.

Σωτηρία Παπαδοπούλου

μέλος της Ν.Δ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.