10/11/2018 10:32:00 π.μ.
0

Από εκεί που το μουσικό μας σχήμα μας τελείωσε την προηγούμενη χειμερινή σεζόν….εκεί ξεκινάμε την νέα!!

Το ερχόμενο Σάββατο 13 Οκτωβρίου στις 10 το βράδυ, όλοι οι δρόμοι της πόλης μας θα οδηγούν στην Live Zone του Grifo,αφού εκεί θα έχουμε την έναρξη των μουσικών Σαββατόβραδων για εμάς, με το πρώτο μέρος των παρουσιάσεων μας «Τα τραγούδια είναι ευχή»

Αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια της έντεχνης ελληνικής μουσικής σκηνής, θα ξεκινούν να μας κρατούν συντροφιά σε κάθε τέτοιο κύκλο παρουσιάσεων που θα έχουμε για την νέα σεζόν στο Grifo (Παναγή Τσαλδάρη 15 – Πεζόδρομος - Άργος), με τον Γιάννη Νανόπουλο στην ερμηνεία και την κιθάρα…τον Χριστόφορο Παπασαχόπουλο στο μπουζούκι και τον Βασίλη Μαντζούνη στα παραδοσιακά τύμπανα.

Επειδή για την πρεμιέρα τουλάχιστον προβλέπεται να είναι μεγάλη η προσέλευση και για την δική σας καλύτερη εξυπηρέτηση, καλό είναι να κάνετε έγκαιρα τις δικές σας κρατήσεις στο τηλέφωνο 27510-22130….Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σας ευχαριστούμε πολύ… Καλή μας αντάμωση και καλή αρχή στα νέα μας μουσικά ραντεβού της νέας σεζόν!!


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.