10/11/2018 10:32:00 π.μ.
0

Mετά την επιτυχημένη διοργάνωση πριν λίγους μήνες, της 1η Δεξιοτεχνίας Αυτοκινήτων μετά από αρκετά χρόνια στα μέρη μας, η Art Of Speed διοργανώνει την 2η το πρωί της Κυριακής 14 Οκτωβρίου 2018 όπου αναμένεται πλούσιο θέαμα από τους δεκάδες οδηγούς που αναμένεται να δηλώσουν συμμετοχή και να δώσουν την μάχη με το χρονόμετρο στην πίστα Καρτ Race Sp Park.

Στον αγώνα δεξιοτεχνίας δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα και φορτηγά (ωφέλιμου φορτίου μέχρι 1500Kg) αλλά και αγωνιστικά.

Οι κατηγορίες χωρίζονται σύμφωνα με το μεταξόνιο τους. Ο αγώνας αποτελείται από 2 σκέλη σε μια πολύ εντυπωσιακή και απαιτητική ασφάλτινη διαδρομή με στόχο τον καλύτερο συνολικό χρόνο & τους λιγότερους βαθμούς ποινής.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται το πρωί δύο ώρες πριν την εκκίνηση της παιδιάς. Το κόστος συμμετοχής είναι συνολικά 40 ευρώ.

Πληρ. Κουφωλιάς Αθανάσιος - 6947121714

Στη δεξιοτεχνία γίνεται δεκτό κάθε φυσικό πρόσωπο που έχει εν ισχύ άδεια οδήγησης του Yπουργείου Συγκοινωνιών, άδεια κυκλοφορίας του οχήματος, η οποία αν δεν είναι στο όνομα του πρέπει να προσκομίσει εξουσιοδότηση από τον ιδιοκτήτη του οχήματος, για να γίνει δεκτή η συμμετοχή πρέπει να συμπληρωθεί η δήλωση συμμετοχής και το παράβολο συμμετοχής που είναι 40 ευρώ.

Tα αυτοκίνητα χωρίζονται στις παρακάτω κλάσεις με βάση το μεταξόνιο, δηλαδή την απόσταση μεταξύ των κέντρων ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ των εμπρόσθιων και οπίσθιων τροχών.

A. EΠIBATIKA
― Kλάση A’ Aυτοκίνητα με μεταξόνιο έως 2.40 μ.
― Kλάση B’ Aυτοκίνητα με μεταξόνιο πάνω από 2.40μ έως 2.50 μ.
― Kλάση Γ’ Aυτοκίνητα με μεταξόνιο πάνω από 2.50 μ

B. ΦOPTHΓA
― Kλάση Δ' Aυτοκίνητα με μεταξόνιο μέχρι 2.65 μ.

Γ. RACING
_ Aγωνιστικά αυτοκίνητα που διαθέτουν Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας
5.2 Τα επιτρεπόμενα ελαστικά πρέπει να έχουν έγκριση τύπου για χρήση δρόμου DOT ή Ε.
5.3 Απαγορεύονται: (εκτός της κατηγορίας racing)..
5.3.1 αγωνιστικά τύπου slick,
5.3.2 χαραγμένα slick,
5.3.3 λάστιχα για αγώνες rally.
Επίσης λάστιχα που αναφέρουν
5.3.4 «for racing use only»
5.3.5 «for racing purpose only»
5.3.6 «for competition use only»
5.3.7 «not for highway use»
5.3.8 «for rally use»
5.3.9 «for rally use only»
5.3.10 Ρεζέρβα με ελαστικά τύπου ανάγκης (διαστάσεις εκτός των προβλεπομένων για τον τύπο του οχήματος)

ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ ΓΥΝΑΙΚΏΝ
Η Art Of Speed θέλοντας να φέρει κοντά στους αγώνες το "ωραίο" φύλλο ανακοίνωσε ξεχωριστή κατηγορία με δωρεάν συμμετοχή, απονομή και σίγουρα τα αντίστοιχα δώρα.

Η Δεξιοτεχνία είναι ένας σχετικά οικονομικός αγώνας όπου σκοπό έχει την συμμετοχή οδηγών, λάτρεις της γρήγορης οδήγησης και σωστού χειρισμού του ΙΧ, σε ρυθμούς αγώνα, βέβαια επιτρέπετε και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα. Έτσι αναμένεται να συμμετέχουν αρκετοί νέοι οδηγοί που θέλουν να δοκιμάσουν τις δεξιότητές τους και το κυριότερο σε ασφαλές μέρος χωρίς το κίνδυνο του "δρόμου".


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.