10/01/2018 06:05:00 μ.μ.
0

Την άμεση καταγραφή και εκτίμηση των ζημιών στην αγροτική παραγωγή της Πελοποννήσου, ούτως ώστε να καταβληθούν οι αποζημιώσεις στους παραγωγούς το συντομότερο δυνατό, ζήτησε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης με επείγουσα επιστολή του προς τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ.

Ο κ. Τατούλης επισημαίνει στην επιστολή του ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν το σύνολο σχεδόν της Πελοποννήσου προξένησαν τεράστιες καταστροφές στην αγροτική παραγωγή σε πολλές περιοχές, οι οποίες μάλιστα έχουν κατ’ επανάληψη πληγεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Με επιστολή του και στον Υπουργό Οικονομικών ο Περιφερειάρχης επισημαίνει ακόμη ότι, μετά τις επανειλημμένες φυσικές καταστροφές, οι αγρότες της Πελοποννήσου αντιμετωπίζουν σοβαρό κίνδυνο οικονομικής βιωσιμότητας και συνεπώς θα πρέπει τόσο ο ΕΛΓΑ, όσο και το Υπουργείο Οικονομικών να εξετάσει σοβαρά το ζήτημα αναστολής καταβολής εισφορών και βεβαιωμένων οφειλών των αγροτών αυτών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.