10/10/2018 08:26:00 μ.μ.
0

Παραιτήσεις Σπύρου Στείρη - Αντιπρόεδρου ΝΟΔΕ Αργολίδας & Παντελή Ρουμελιώτη - υπεύθυνου Στρατηγικού Σχεδιασμού  και Επικοινωνίας ΝΟΔΕ Αργολίδας από υπεύθυνοι σε τομείς Δράσεις της ΝΟΔΕ Αργολίδας.

Με την παρούσα γνωστοποιούμε τις παραιτήσεις μας από υπεύθυνοι σε τομείς Δράσεις της ΝΟΔΕ Αργολίδας λόγω πλήρους αδυναμίας συνεργασίας  με τον πρόεδρο Σχοινοχωρίτη Δημήτρη.

Δεχθήκαμε τις θέσεις που μας πρότεινε ο πρόεδρος σεβόμενοι  την ετυμηγορία των εσωκομματικών  εκλογών του Μαΐου 2018 και την απαράβατη αρχή μας για ανιδιοτελή προσφορά στο κόμμα, στα μέλη του και στους πολίτες του Νομού.

Η μέχρι σήμερα πορεία απέδειξε ότι δυστυχώς δεν υπάρχει πνεύμα συνεργασίας και δεν γίνεται σεβαστή η ετυμηγορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας όπως αυτή εκφράστηκε στις εσωκομματικές εκλογές του Μαΐου 2018.

Για αυτό και ο Σπύρος Στείρης παραιτείται από Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ Αργολίδας και  βοηθός υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Ο Παντελής Ρουμελιώτης από υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας.

Παραμένουμε μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας θέση ευθύνης που μας έδωσε με την εμπιστοσύνη του ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα και συνεχίζουμε τον αγώνα για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη με γνώμονα το απόσπασμα από την τελευταία του ομιλία στην Πρέβεζα : «Εμείς βάζουμε απέναντι στο ψέμα και στο σκοτάδι, το φως και την αλήθεια.»

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε πιστοί στις αρχές και στις αξίες μας χωρίς εκπτώσεις, ως μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας, και να ενημερώνουμε τους πολίτες της Αργολίδας και τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό.


Με τιμή,
Στείρης Σπύρος                                                                Ρουμελιώτης Παντελής
Οικονομολόγος Mcs                                                         Καθηγητής Πληροφορικής
Μέλος Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας

                                                        Ναύπλιο 10/10/2018

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.