10/18/2018 09:48:00 μ.μ.
0
Αφού έφαγε πόρτα από Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Τατούλης ψάχνει να βρει διακαώς ένα κόμμα να τον στηρίξει , μέχρι και ο Δημήτρης Σαραβάκος βρήκε την Ένωση Κεντρώων να τον στηρίξει και ο Τατούλης έχει μείνει μόνος του.
 Οι περιφερειακοί σύμβουλοι που πρόσκεινται στο ΚΙ.ΝΑΛ.  ξέροντας πως έχουν τελειώσει από θέσης μισθοδοτούμενες ψάχνουν να βρουν τρόπο να διασωθούν και πιστεύουν πως με την στήριξη του ΚΙΝΑΛ θα κάνουν τι ;
Για την ιστορία το ρεπορτάζ μου λέει πως έχουν ζητήσει συνάντηση με τον Γιώργο Καμίνη  επικεφαλής της επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής για τις αυτοδιοικητικές υποψηφιότητες προκειμένου να εισηγηθούν να δοθεί στήριξη στον Π.Τατούλη, οι Στεφανόπουλος, Παπαγγελόπουλος, Γιαννακούρας, Νικολάκου, Ρουμελιώτης, Μπακούρης Σαρρής,Ντάνος,Στρατηγάκος, Σκούρος.
 Ξέρουμε βέβαια πως το ΚΙΝΑΛ θέλει να καταγράψει τις δυνάμεις του και θέλει να κατεβάσει δικό ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, ακόμα και αν δεν βρουν ένα από τα στελέχη της κεντρικής πολιτικής σκηνής ο Γιώργος Πουλοκέφαλος θα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Πελοπόννησο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.