10/18/2018 09:27:00 μ.μ.
0
Είναι αδιανόητο να δίνει η Περιφέρεια μέσω της Αναπτυξιακής Πελοπόννησος Α.Ε. 5 εκατομμύρια ευρώ για την καταπολέμηση των κουνουπιών για δυο χρόνια και να μην μπορούμε να σταθούμε πουθενά γιατί τα κουνούπια επιτίθενται σε σμήνη .
Όσο αφορά το παραμύθι πως η Περιφέρεια έχει την καταπολέμηση στο περιαστικό και σε ότι έχει να κάνει με τον αστικό ιστό η ευθύνη είναι των Δήμων ,να σας ενημερώσουμε πως τα κουνούπια κάνουν πτήση 15 χιλιομέτρων.
Αντί λοιπόν να μοιράζεται φυλλάδια και να δίνετε διαφημίσεις σε φίλα προσκείμενα μέσα και να σπαταλώνται χρήματα χωρίς αντίκρυσμα, σας συνιστώ να κάνετε καταπολέμηση όπως πρέπει και αν τέλος πάντων η εταιρεία που έχει αναλάβει δεν κάνει σωστά τη δουλειά της να καταγγείλετε τη σύμβαση και να πάρει την δουλειά άλλη εταιρεία που μπορεί να κάνει αυτά που πρέπει για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.