9/20/2018 12:44:00 μ.μ.
0

Σήμερα Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στην Αντιπεριφέρεια Αργολίδας στο Ναύπλιο πραγματοποιήθηκε παράσταση διαμαρτυρίας της κλιμακίου της Λαϊκής Συσπείρωσης Αργολίδας με επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου Νίκο Γόντικα.

Η αντιπροσωπεία είχε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο που τους ενημέρωσε διεξοδικά για το πολύ σοβαρό θέμα που αντιμετωπίζει η Αργολίδα με την μεταφορά των μαθητών.

Σε ανακοίνωση της η Λαϊκή Συσπείρωση Αργολίδας αναφέρει:

"Συνεχίζεται όλο και πιο έντονα το σοβαρότατο πρόβλημα της μετακίνησης των μαθητών στην Αργολίδα, με τους υπεύθυνους να ρίχνουν την ευθύνη ο ένας στον άλλον, χωρίς ουσιαστικά να λύνεται το πρόβλημα.

Η διακοπή της μετακίνησης των μαθητών αποτελεί πρόβλημα λειτουργικό και οικονομικό για τους εργαζόμενους γονείς που αναγκάζονται να μεταφέρουν οι ίδιοι τα παιδιά τους επιβαρύνοντας παραπέρα το ήδη λεηλατημένο εισόδημά τους από την αντιλαϊκή - αντεργατική πολιτική της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των κυβερνήσεων που διαδέχτηκε.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα των δραστικών περικοπών από όλες τις κυβερνήσεις στα κονδύλια για τη μεταφορά των μαθητών. Είναι συνένοχη η Περιφερειακή Αρχή γιατί με ζήλο υλοποιεί αυτή την πολιτική, είναι συνένοχες και οι Δημοτικές αρχές γιατί ενώ γνωρίζουν τις συνθήκες μεταφοράς των μαθητών σιωπούν ρίχνοντας το μπαλάκι στην Περιφέρεια.

Καλούμε τους μαθητές και τις οικογένειές τους να διεκδικήσουν ανθρώπινες συνθήκες μεταφοράς των μαθητών. Κανένας γονιός, καμία λαϊκή οικογένεια να μην επιβαρυνθεί με επιπλέον κόστος για τη μόρφωση των παιδιών τους. Αρκετά πληρώνουν στο κράτος και στους δήμους. Να απαιτήσουν πραγματικά δημόσια και δωρεάν παιδεία."





0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.