9/20/2018 12:46:00 μ.μ.
0

Με “Λευκή Νύχτα”, το ερχόμενο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, συνδυάζουν ο Eμπορικός Σύλλογος της Μεσσήνης και οι επαγγελματίες της πόλης το φετινό Νησιώτικο πανηγύρι, που ξεκινά την ερχόμενη Πέμπτη.

Με σύνθημα “Πάμε Μεσσήνη”, οι έμποροι και οι επαγγελματίες της Μεσσήνης προσκαλούν τον κόσμο σε μια “γιορτή προσφορών και εκπτώσεων”, που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ του ερχόμενου Σαββάτου και θα διαρκέσει μέχρι αργά τη νύχτα προς την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου.

Παράλληλα με τις προσφορές και τις εκπτώσεις των καταστημάτων, έχουν προγραμματιστεί εκδηλώσεις με μουσική, χορό και διάφορα δρώμενα, σε μια προσπάθεια στήριξης του εμπορικού κόσμου της Μεσσήνης, την οποία στηρίζουν τόσο ο δήμος όσο και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας.

Για τον λόγο αυτό θα ισχύσουν στη Μεσσήνη το ερχόμενο Σάββατο -από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τη 1 τη νύχτα προς την Κυριακή 23 του μήνα- κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με σχετική απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

Πιο συγκεκριμένα, θα απαγορεύεται η κυκλοφορία και η στάθμευση κάθε οχήματος στην οδό Δημήτρη Κούτσικα από τη συμβολή με την οδό Κολοκοτρώνη έως την οδό Πολυτεχνείου, καθώς και την οδό 28ης Οκτωβρίου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.