9/24/2018 05:14:00 μ.μ.
0
Μετά και το χθεσινό δελτίο τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Δημήτρης Καμπόσος δικαιώθηκε για τα όσα είπε στην συνάντηση που είχε με  μαθητές,καθηγητές και γονείς την προηγούμενη εβδομάδα.
Αν θυμάστε ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών είχε ρίξει όλη την ευθύνη για το πρόβλημα με την μεταφορά των μαθητών στον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Τάσσο Χειβιδόπουλο και βέβαια τα γεγονότα των δικαιώνουν αφού ο Πέτρος Τατούλης με δελτίο τύπου μας πληροφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα πως πήρε ο ίδιος την κατάσταση στα χέρια του και σήμερα ανακοίνωσε επίσημα πως από αύριο το ΚΤΕΛ θα ξεκινήσει την μεταφορά των μαθητών από και προς τα σχολεία.
Ηλίου φαεινότερο πως ο Αντιπεριφερειάρχης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το θέμα και η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο.  Κατά το παρελθόν που το θέμα το είχε διαχειριστεί πρώην Αντιπεριφερειάρχης από την Αργολίδα προερχόμενος από τον ίδιο χώρο η κατάσταση ήταν πιο ομαλή.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.