9/19/2018 02:59:00 μ.μ.
0

Ενημερωτική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας για το σοβαρό θέμα της μεταφοράς των μαθητών στην Αργολίδα.

Στην σύσκεψη που οργάνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων των Σχολείων από όλη σχεδόν την Αργολίδα αλλά και μεμονωμένοι γονείς και μαθητές.

Σκοπός της σύσκεψης ηταν να ενημερωθούν οι γονείς για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής με το ΚΤΕΛ.

Στην σύσκεψη ο κος Χειβιδόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στο ιστορικό της υπόθεσης μέχρι και σήμερα ενώ ακούστηκαν γονείς και μαθητές που περιέγραψαν την κατάσταση ως τραγική με την οικονομική επιβάρυνση να είναι μεγάλη ενώ και δεν λείπουν και οι κίνδυνοι για τους μαθητές που βρίσκονται από το πρωί στους δρόμους για να πάνε και να έρθουν στα σχολεία τους με ότι αυτό συνεπάγεται...

Ο κος Χειβιδόπουλος έκλεισε την ενημέρωση του προς του γονείς λέγοντας πως βρισκόμαστε στη φάση της παράτασης της περσινής σύμβασης και πως έχει καλέσει το ΚΤΕΛ να επανεξετάσει την θέση του χωρίς να ξέρει ο ίδιος αν θα το κάνει ή όχι η διοίκηση του ΚΤΕΛ. Να υπενθυμίσουμε πως την Πέμπτη στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου θα πραγματοποιηθεί κοινή σύσκεψη στις 7 το απόγευμα της ΕΛΜΕ και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας για το ίδιο ζήτημα.















0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.