9/17/2018 02:47:00 μ.μ.
0

Από το facebook διαβάζουμε :

Συναντήθηκα στο γραφείο μου με εκπροσώπους των ΚΤΕΛ Αργολίδας και συζητήσαμε το οξύ πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών που παραμένει άλυτο, ενώ διανύουμε ήδη τη δεύτερη εβδομάδα του νέου σχολικού έτους, με αποτέλεσμα τη μεγάλη ταλαιπωρία των μαθητών, χιλιάδες οικογένειες στην Αργολίδα να μην μπορούν να κάνουν τον στοιχειώδη προγραμματισμό τους, και οι γονείς να αναγκάζονται να μεταφέρουν τα παιδιά στο σχολείο με δικά τους μέσα, χάνοντας έτσι το μεροκάματο.

Όπως με ενημέρωσαν οι λεωφορειούχοι, ο σχετικός διαγωνισμός έπρεπε να είχε γίνει ήδη από την άνοιξη του 2017. Έκτοτε, οι αρμόδιοι φορείς έκαναν αλλεπάλληλες παρατάσεις επιβαρύνοντας έτσι όσους είχαν αναλάβει το έργο της μεταφοράς των μαθητών. Ο νέος διαγωνισμός έχει ήδη αποβεί άγονος δύο φορές, ενώ και στην τρίτη επανάληψη του που είναι σε εξέλιξη μέχρι και τις 18/9, κανείς δεν έχει δείξει ενδιαφέρον καθώς οι πόροι δεν επαρκούν ούτε για την κάλυψη των εξόδων.

Με επανειλημμένες μου παρεμβάσεις ήδη από τον Αύγουστο έχω καλέσει τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να λάβουν άμεσα μέτρα για την επίλυση του οξύτατου αυτού προβλήματος. Τους καλώ ξανά, έστω και τώρα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να δώσουν λύση ώστε να λήξει επιτέλους αυτή η τεράστια ταλαιπωρία των χιλιάδων μαθητών της Αργολίδας και των γονέων τους.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.