9/17/2018 02:39:00 μ.μ.
0

Αβάσταχτος είναι ο πόνος για την τραγική μάνα και τον πατέρα του τριών μηνών βρέφους το οποίο πέθανε στην αγκαλιά της, ενώ κοιμόντουσαν μαζί μέσα σε θάλαμο του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων της Πάτρας, καθώς το μωρό νοσηλευόταν με κάταγμα στο χέρι.

Η μητέρα δηλώνει άγνοια στην κατάθεση που έδωσε στην αστυνομία όπου οδηγήθηκε -στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη- για το πώς επήλθε το μοιραίο.

Όπως κατέθεσε, ξύπνησε το πρωί και πήγε να του φτιάξει το γάλα, ωστόσο είδε το κοριτσάκι της χωρίς τις αισθήσεις του και το μετέφερε στη γιατρό, η οποία διαπίστωσε τον θάνατό του.

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας του βρέφους, ο οποίος επίσης δηλώνει άγνοια για το πώς συνέβη το μοιραίο, ζητώντας απαντήσεις. Οι γιατροί έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να επαναφέρουν το μωρό, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πηγή: patrastimes.gr


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.