9/27/2018 11:48:00 π.μ.
0

Η Οργανωτική επιτροπή του ΑΘΛΟΣ + ΕΝΕΡΓΕΙΑ σας προσκαλεί για 5η συνεχόμενη χρονιά στα αθλητικά δρώμενα Σύζευξης Αρχαιολογικών χώρων Θέρμαι Λουτράκι - Ηραίον Περαχώρας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Θα είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για μας, να παρευρεθείτε σε αυτήν την μεγάλη αθλητική και πολιτισμική γιορτή! Αναλυτική περιγραφή των αγώνων, πληροφορίες εγγραφών και χάρτες των διαδρομών θα βρείτε στον ιστότοπο: https://athlosenergeia.wordpress.com/

Εκδήλωση για τον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη 

Το σωματείο Ενωμένη Ρωμηοσύνη διοργανώνει εκδήλωση-αφιέρωμα στον Όσιο Παΐσιο τον Αγιορείτη με τίτλο "Στο μονοπάτι για την Παναγούδα".

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 στις 7:00 μ.μ. στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Αθανάσιος Ρακοβαλής, ο οποίος θα μας αφηγηθεί τις εμπειρίες του από την πολύχρονη εμπειρία του με τον Όσιο.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Ο Σύνδεσμος Λουτρακιωτών-Περαχωριτών << ΙΒΥΚΟΣ >>
Ο χορός του ψαλτικού διδασκαλείου << Σύναγμα >>

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Ομοσπονδία Εξωραϊστικών Συλλόγων Οικιστών Αγ. Θεοδώρων σας καλεί στην εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώνει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Αγίων Θεοδώρων, με θέμα: «Δασοπροστασία, πυρασφάλεια, πυρόσβεση».
Θα μιλήσει ο Μιχάλης Μιχαήλ, απόστρατος ανθυποπυραγός του Πυροσβεστικού Σώματος.

Το Κέντρο Τεχνολογίας και Καινοτομίας Πελοποννήσου σας προσκαλεί στην ημερίδα που θα πραγματοποιήσει την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 5:00 πμ στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Συνεδριακό Κέντρο  Λουτρακίου, με θέμα "Εναλλακτικός Τουρισμός".

Την ημερίδα συντονίζει η Αντιπεριφερειάρχης  κ. Κων/να Νικολάκου

Θα χαιρετίσουν την ημερίδα (με τη σειρά) οι κ.κ. Γκιώνης Γεώργιος, Πιτσάκης Παναγιώτης, Κουτσόγιωργας Νικόλαος και Τατούλης Πέτρος

Ομιλητές οι κ.κ. Βαρελάς Σωτήρης, Γκώνης Γιώργος, Πούλος Πάνος, Καραβούλης Σπύρος και Λούρδης Γιώργος

Παρουσίαση βιβλίου του Μιλτιάδη Πλαγιαννάκου - Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, ώρα 7 μ.μ. – 9 μ.μ. Δημοτική Βιβλιοθήκη Λουτρακίου (Οικονόμου 3 & Τομπάζη, 20300 Λουτράκι).

Αναλυτική περιγραφή του event https://www.facebook.com/events/812080532495778/








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.