9/27/2018 11:58:00 π.μ.
0

Ο Βουλευτής Αργολίδας και αν. Υπεύθυνος του Τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κ. Γαβρόγλου με θέμα τον αποκλεισμό των ΚΕΔΔΥ Πελοποννήσου από την πρόσληψη αναπληρωτών για το διδακτικό έτος 2018-9.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

«Έκπληξη και εύλογη ανησυχία προκάλεσε ο αποκλεισμός των ΚΕΔΔΥ Πελοποννήσου από τις προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2018-2019 που ανακοίνωσε το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η εξέλιξη αυτή δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία των δομών, με κίνδυνο αναστολής της λειτουργίας της διεπιστημονικής ομάδας των ΚΕΔΔΥ και επιπτώσεις στη διαδικασία αξιολόγησης μαθητών με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

Τούτων δοθέντων:

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

1. Γιατί αποκλείονται τα ΚΕΔΔΥ Πελοποννήσου από τις ανακοινωθείσες προσλήψεις εκπαιδευτικών στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2018-2019;

2. Με ποιες άμεσες συγκεκριμένες ενέργειες θα καλυφθούν τα κενά στις ως άνω δομές».


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.