9/24/2018 05:54:00 μ.μ.
0

Περιοχές της δυτικής Ελλάδας γνωρίζουν από κοντά περίπου 40 τουριστικοί πράκτορες από την Πολωνία, τους οποίους υποδέχτηκε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών για την ενίσχυση του τουρισμού και τη δημιουργία νέων αεροπορικών συνδέσεων της περιοχής με προορισμούς του εξωτερικού.

Ειδικότερα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία με το γραφείο ΕΟΤ Πολωνίας και την TUI Πολωνίας, διοργάνωσαν το ταξίδι γνωριμίας, στο πλαίσιο της νέας αεροπορικής σύνδεσης, που θα εγκαινιαστεί την επόμενη ταξιδιωτική περίοδο, μεταξύ της Πολωνίας και του αεροδρομίου του Αράξου.

Υποδεχόμενος την αντιπροσωπεία των εκπροσώπων του τουρισμού, ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Κώστας Καρπέτας, δήλωσε ότι «οι αρχαιολογικοί μας χώροι, τα μουσεία, η ιστορία, η θρησκευτική και πολιτιστική κληρονομιά, το φυσικό μας περιβάλλον, τα προϊόντα μας και οι κλιματολογικές συνθήκες αποτελούν ορισμένα μόνο από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που επιτρέπουν στη δυτική Ελλάδα να αποτελεί ένα διακριτό προορισμό 365 ημέρες τον χρόνο». «Ο τουρισμός παραμένει για εμάς ένας πυλώνας, τον οποίο στηρίζουμε με σχέδιο και στρατηγική» πρόσθεσε, τονίζοντας ότι «η επιλογή της TUI Πολωνίας να εντάξει το αεροδρόμιο του Αράξου στα δρομολόγιά της αποτελεί δικαίωση των συντονισμένων προσπαθειών που καταβάλλει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας».

Στο πλαίσιο της παραμονής τους, οι τουριστικοί πράκτορες που βρέθηκαν στην Πάτρα ενημερώθηκαν από τον αντιπεριφερειάρχη για τις δυνατότητες της περιοχής. Η επίσκεψή τους συνεχίζεται σε τουριστικές μονάδες της Αχαΐας και της Ηλείας, ενώ έχουν σειρά συναντήσεων με παράγοντες του τουρισμού.

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.