7/27/2018 01:16:00 μ.μ.
0

Στην Κάλυμνο βρίσκεται το διήμερο 26 και 27 Ιουλίου 2018 για προγραμματισμένη επίσκεψη ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ- Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς προκειμένου να συναντηθεί με φορείς, πολίτες και φίλους του Κόμματος.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νότης Μαριάς χθες 26 Ιουλίου 2018 επισκέφθηκε ήδη τον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιο, και παρακολούθησε τον Εσπερινό στην εκκλησία του  Αγίου Παντελεήμονα στην Κάλυμνο, όπως έπραξε τα τελευταία δύο έτη.

Σήμερα 27 Ιουλίου 2018 ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είχε συνάντηση με τον πρώην δήμαρχο Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη με τον οποίο συζήτησε πτυχές των εθνικών θεμάτων με ιδιαίτερη έμφαση στα Ίμια τα οποία άλλωστε διοικητικά ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου Καλύμνου.

Τέλος ο Νότης Μαριάς παραχώρησε συνεντεύξεις σε τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

*Η φωτογραφία είναι από την επίσκεψη του Νότη Μαριά στον Μητροπολίτη Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιο.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.