7/27/2018 07:16:00 μ.μ.
0

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
από 09.00 ώρα της 27.7.2018 έως 17.00 ώρα της 27.7.2018


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σε εξέλιξη οι έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας
Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (27.7.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας, όταν άγνωστος δράστης προσέγγισε ηλικιωμένο ημεδαπό και με τη χρήση μεταλλικού λοστού και σωματικής βίας, τον ακινητοποίησε και αφού αφαίρεσε χρήματα, στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή και αναζητείται. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα
Συνελήφθη, σήμερα (27.7.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) κυνηγετικά όπλα, τα οποία κατείχε παράνομα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά
Συνελήφθη, σήμερα (27.7.2017) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 48χρονος αλλοδαπός, γιατί σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο καλλιεργούσε πέντε (5) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από -1- έως -1,5- μέτρων περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.