7/07/2018 10:31:00 μ.μ.
0
Η εποχή μας χρειάζεται ψύχραιμες φωνές, όμως η πραγματικότητα δεν επιτρέπει να παραμένει κανείς ψύχραιμος.
Σωτηρία Παπαδοπούλου

 Ο φανατισμός των κυβερνητικών και των πέριξ αυτών φτάνει σε σημείο να στοχοποιεί και να παίζει με την αξιοπρέπεια όποιου είναι απέναντι στο κατεστημένο.
Το είδαμε πρόσφατα με την επίσκεψη Πετρόπουλου στο Άργος και όσα γράφτηκαν για όσους διαδήλωσαν με όποιο τρόπο.
 Βγήκαν οι φασιστικές πένες και έγραψαν τα μύρια όσα για τους συμμετέχοντες στην αντισυγκέντρωση, ποιοι αυτοί που έχουν τραμπουκίσει πολλές φορές πριν αλλά και κατά την διάρκεια που ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στην εξουσία.
Επιστράτευσαν μέχρι και site που είναι όργανα στα χέρια της κυβέρνησης για να ψέξουν πρόσωπα που ναι μεν ξέφυγαν από την καθεστηκυία τάξη αλλά που οι επικρίνοντες δεν έχουν καμία σχέση ούτε τώρα ούτε είχαν ποτέ.
Κρυμμένοι πίσω από την αστυνομία έκαναν χειρονομίες και το ξαναγράφω αυτό, κρυμμένοι πίσω από την αστυνομία,γέλαγαν ειρωνικά στους διαδηλωτές και προσπαθούσαν με όποιο τρόπο είχαν περιθώριο να προκαλέσουν, αγαστή η συνεργασία τους με τους "μπάτσους" όπως αρέσκονται οι δήθεν προοδευτικοί να τους αποκαλούν.
Απαράδεκτο το γεγονός του γιουχαρίσματος σε δημοσιογράφο από την πλευρά των διαδηλωτών, βέβαια δεν έκαναν καμία κίνηση ώστε να κινδυνεύσει η σωματική του ακεραιότητα, επίσης δεν έβρισαν καμία γυναίκα, αυτά είναι προπαγάνδα για εξυπηρέτηση προσωπικής προβολής.

Μούτζωνε ο Αντιδήμαρχος , ναι μούτζωνε(μπορεί να βγει και βουλευτής), έβριζε ναι, αλλά κανενός τη μάνα όπως κάποιοι προσπάθησαν να περάσουν και ως αυτήκοος και αυτόπτης μάρτυς σας λέω πως το έκανε κάποιος εκ των διαδηλωτών και ο Γκαβούνος έφυγε από δίπλα του και είπε "αυτά δεν είναι σωστά , δεν πρέπει να βρίζουμε μανάδες".
 Και εν τέλει αυτοί οι αριστεροί όταν διαδήλωναν ήταν παρθένες; ή νομίζουν πως είμαστε τυφλοί , κουφοί και αμνήμονες και έχουμε ακούσει και έχουμε δει και θυμόμαστε όσα έκαναν στην διαδήλωση κατά του τότε Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και στις καταδρομικές επιθέσεις που έκαναν διακόπτοντας ομιλίες και εκδηλώσεις.

Ήταν 20 οι διαδηλωτές;  όχι ήταν 50 και οι συριζαιοι που ήταν στην συγκέντρωση ήταν λιγότεροι,  οι περισσότεροι ήταν φορείς και κάποιοι ηλικιωμένοι που πήγαν να ρωτήσουν για την σύνταξη τους.
Όπως παρατήρησα στα γραφόμενα τους αλλά και στα όσα σχολίαζαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, τους χάλαγαν την αισθητική ρε παιδί μου οι συμμετέχοντες στην αντισυγκέντρωση, το face control τους είναι πολύ αυστηρό, τώρα βέβαια όταν ήταν μαζί τους στους αγανακτισμένους γούσταραν τις φάτσες τους γιατί εξυπηρετούσαν τους δικούς τους σκοπούς.

Το γέλιο το έριξα όταν μια κυρία προχωρημένης ηλικίας από το στυλ θα έλεγα πως είναι ευκατάστατη  είπε το εξής επικό, "για να φωνάζουν τα φασιστοειδή κάτι κάνουμε καλά".

Ξέρετε πόσο φασιστική είναι η συμπεριφορά σας , όταν αποκαλείτε φασιστοειδή τους διαδηλωτές σας λέω πως καλύτερα να κοιταχτείτε στον καθρέφτη , εκεί θα δείτε τους πραγματικούς φασίστες.

Υ.Γ. Συνεργάτης του Υπουργού μας ζήτησε να μην τραβήξουμε πλάνα την ώρα που θα φεύγει και θα κράζουν οι διαδηλωτές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.