7/07/2018 09:12:00 μ.μ.
0
Φιλανθρωπικός αγώνας παλαιμάχων ποδοσφαιριστών έγινε στο στάδιο του Ναυπλίου  για την Ειρήνη Κουγιά, την κοπέλα που πριν ένα χρόνο τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα στην Αργολίδα, Σάββατο 7 Ιουλίου 2018. Ο αγώνας έγινε μεταξύ των ομάδων  celebrities nafplio vs  και παλαίμαχοι διάσημοι Αθηνών,
 με διάσημα αστέρια του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ποδοσφαιριστές όπως ο Σαραβάκος, Ρότσα, Βονορτας, Γκοκιτς, Γεωργάτος, Αποστολάκης, Πουρσανίδης, Μπέλλος, Ποζαπαλιδης, Κρητικός, Πατσιαβουρας και πολλοί άλλοι γνωστοί του επαγγελματικού ποδοσφαίρου έδωσαν το καλύτερο εαυτό τους για την κοπέλα που τραυματίστηκε από τροχαίο στη Αργολίδα την επομένη ημέρα του γάμου της. Η κοπέλα από τότε παραμένει καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι και προσπαθεί με πολυδάπανες θεραπείες αποκατάστασης να μπορέσει να περπατήσει και πάλι.

Το παρών τους έδωσαν ο βουλευτής Αργολίδος Γ.Ανδριανός, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος, οι αντιδήμαρχοι Άργους Ν.Γκαβούνος και Κ.Μπόμπου. Μεταξύ των αθλητών ήταν κι ο γνωστός σε όλους ηθοποιός και παίχτης του   Survivor 2 Στέλιος Κρητικός.








































0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.