7/31/2018 11:34:00 π.μ.
0

Το πτώμα ενός ανδρός αγνώστων στοιχείων εντοπίστηκε νωρίς το πρωί της Τρίτης στη Γλυφάδα. Η σορός εντοπίστηκε από ταχύπλοο που έπλεε κοντά στις νησίδες Φλέβες με προορισμό την Αίγινα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το πτώμα έφερε εγκαύματα και εικάζεται - χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί - ότι πρόκειται για θύμα από τις πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας.

Η απόσταση πάντως από την περιοχή όπου εκδηλώθηκαν οι φονικές πυρκαγιές και το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα είναι πολύ μεγάλη. Ενδεικτικά πάνω δεξιά όπως φαίνεται στον χάρτη είναι κατά προσέγγιση το σημείο που έπεσαν οι άνθρωποι στη θάλασσα για να σωθούν από τη φωτιά. Κάτω αριστερά είναι - επίσης κατά προσέγγιση - το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα. Πρόκειται για μια απόσταση περίπου 48 ναυτικών μιλίων.


Πλωτό του λιμενικού σώματος έφτασε στο σημείο και περισυνέλεξε το πτώμα. Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση που θα διαπιστώσει τα αίτια θανάτου. 

ΠΗΓΗ: Ζούγκλα

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.