12/11/2017 08:58:00 μ.μ.
0

"Χθες ο κόσμος του επιχειρείν της Αργολίδας επέλεξε την καινούρια διοίκηση του Επιμελητηρίου, είναι πάρα πολύ σημαντικό για τον επιχειρηματικό κόσμο. Θέλω καταρχήν να συγχαρώ τους νικητές, την παράταξη του Φώτη του Δαμούλου, θέλω να συγχαρώ επίσης τον Θοδωρή το Βασιλόπουλο, και όλα τα παιδιά που έδωσαν τη εκλογική μάχη.

Η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου είναι αρκετά  ανανεωμένη σε σχέση με την προηγούμενη, περίπου 50% αν δεν κάνω λάθος η οποία θα δώσει τη μάχη σε ένα δύσκολο χώρο.

Εμείς σαν Περιφέρεια Πελοποννήσου θεωρούμε το Επιμελητήριο έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες και εδώ στην Αργολίδα κάνουμε πάρα πολλά πράγματα με το Επιμελητήριο, να σας θυμίσω ότι κι οι δύο εκθέσεις που κάνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στην Ερμιονίδα και στο Φουγάρο για τα τοπικά προϊόντα γίνονται σε συνεργασία με το Επιμελητήριο, ενώ  ήδη τρέχει μία έρευνα μαζί με το Επιμελητήριο που αφορά την κοινωνική ευθύνη.

Κάνουμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα μαζί...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.