12/21/2017 08:25:00 μ.μ.
0

Ολοκληρώθηκε το 1ο Φιλανθρωπικό τουρνουά με τίτλο "Open Winter Athlisis Cup 2017" που διοργάνωσε στις εγκαταστάσεις του το Athlisis Tennis Club και ο ΡΗΓΑΣ Αθλητικός Όμιλος Αντισφαίρισης Αργολίδας με απόλυτη επιτυχία τόσο αγωνιστική, αλλά κυρίως οργανωτική, καθώς ο μεγάλος σκοπός του τουρνουά επετεύχθη.
Στον δέκατο χρόνο ζωής του το Athlisis Tennis Club διοργάνωσε ένα τουρνουά με στόχο την ενίσχυση ενός Συλλόγου, ο οποίος παράγει σημαντικό έργο στο νομό μας, τον "Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία του Νομού Αργολίδας". Για μια εβδομάδα στήθηκε μια καμπάνια από τον όμιλό,ώστε να μαζευτούν χρήματα και επιτραπέζια παιχνίδια/παζλ από μικρούς και μεγάλους φίλους του τένις και μέλη του Athlisis Tennis Club, βοήθεια πολύτιμη για τις ανάγκες των ατόμων που απασχολεί ο Σύλλογος.
Αποκορύφωμα της προσπάθειας ήταν οι αγώνες των παιδιών της ακαδημίας στο πράσινο επίπεδο, τα οποία έπαιξαν το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και οι αγώνες μικτού διπλού των ενηλίκων αθλητών και αθλητριών που έγιναν την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, από όπου όλες οι συνδρομές-συμμετοχές των μικρών και μεγάλων αθλητών προσφέρθηκαν στο Σύλλογο.
Στο αγωνιστικό κομμάτι έλαβαν μέρος 16 παιδιά και 36 ενήλικες παίζοντας το αγαπημένο τους άθλημα μέσα σε θετικό κλίμα γιορτής, τους οποίους οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά.

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου παιδιά, γονείς και συνοδοί του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν.Αργολίδας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ομίλου για να παραλάβουν τα χρήματα και τα παιχνίδια που συγκεντρώθηκαν, να γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν ευχές με τους ανθρώπους του club. Στα πλαίσια της επίσκεψης τα παιδιά του Συλλόγου δώρισαν στον όμιλό δικές τους όμορφες χειροποίητες δημιουργίες τις οποίες κατασκευάζουν με την καθοδήγηση των εθελοντών του Συλλόγου.
Μεγάλο ευχαριστώ αξίζει, επίσης, σε όλα τα παιδιά της Ακαδημίας και στους ενήλικες του Athlisis Tennis Club για την σπουδαία ανταπόκριση στο κάλεσμα και την συγκινητική προσφορά τους, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι ο όμιλος είναι ένας ζωντανός οργανισμός με ευαισθησίες και διάθεση για βοήθεια όποτε χρειαστεί.

Ωστόσο, η βοήθεια δεν σταματά, καθώς όποιος/α επιθυμεί μπορεί να φέρει μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ στο χώρο του club ή να καταθέσει κάποιο ποσόστον λογαριασμό του Συλλόγου στην τράπεζα Πειραιώς με αριθμό: GR 8901725000005500077762800.







Με εκτίμηση 
Κλειάσος Αναστάσιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.