11/30/2017 12:27:00 μ.μ.
0

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, κ. Νικόλαος Βούτσης, δέχθηκε σήμερα στο Κοινοβούλιο τη νέα Πρέσβη της Ιρλανδίας, κ. Orla O’ Hanrahan.

Ο Πρόεδρος της Βουλής καλωσόρισε τη νέα Πρέσβη της Ιρλανδίας στη χώρα μας και στη Βουλή των Ελλήνων και εξέφρασε την ελπίδα ότι «με την προγραμματισμένη επίσκεψη, σε λίγους μήνες, του Ιρλανδού Προέδρου κ. Michael D. Higgins στην Ελλάδα, θα επιτευχθεί η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αλληλοενημέρωση και σύσφιξη των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες, που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και στις σχέσεις τους με την ΕΕ».

«Είναι τιμή για μένα που είμαι η Πρέσβης της Ιρλανδίας στην Ελλάδα, σας ευχαριστώ για την τιμή που μας κάνετε να μας δεχθείτε και να μας αφιερώσετε το χρόνο σας» δήλωσε από την πλευρά της η κ. Orla O’ Hanrahan.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Γιώργος Βαρεμένος, καθώς και η Αντιπρόεδρος και ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Φιλίας Ελλάδας-Ιρλανδίας, κ.κ. Λιάνα Κανέλλη και Συμεών Μπαλλής.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.