11/30/2017 12:22:00 μ.μ.
0

Η Αργολίδα πάει θέατρο!!

Το "Μake today amazing" διοργανώνει εκδρομή στο θέατρο "Ζίνα" και στην Παράσταση "Παράξενο ζευγάρι" με τους: Γιάννη Ζουγανέλη, Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Πάνο Σταθακόπουλο, Βάσω Γουλιελμάκη, Ιωάννα Ασημακοπούλου, Γιώργο Χατζή, Ντίνο Σπυρόπουλο, Ερμόλαο Ματθαίου.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τοποθεσία: Θέατρο Ζίνα

Διεύθυνση: Λεωφ. Αλεξάνδρας 74, Εξάρχεια (Αθήνα)

Εκκίνηση από Ναύπλιο: 16:00 μ.μ.

Εκκίνηση από Άργος: 16:20 μ.μ.

Άφιξη στο θέατρο 18:30 μ.μ.

Έναρξη παράστασης 19:30 μ.μ.

Διάρκεια παράστασης: 120 λεπτά (με διάλειμμα)

Άφιξη από Αθήνα προς επιστροφή, αμέσως μετά την παράσταση.

Τιμή: 35,00 (συμπεριλαμβάνεται η μετακίνηση και το εισιτήριο της παράστασης)

Κρατήσεις έως 20/12/2017.

Early payment (πρόωρη πληρωμή) μέχρι 15/12/2017, 32,00 ευρώ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: στο 6946222989 και στο [email protected]

Εαν δε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός συμμετεχόντων, η εκδήλωση δε θα πραγματοποιηθεί και τα χρήματα θα επιστραφούν άμεσα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Όσκαρ είναι ένας αθλητικός συντάκτης σε εφημερίδα της Νέας Υόρκης, καλοπληρωμένος αλλά λίγο πολυέξοδος. Η πρώην σύζυγός του μάταια περιμένει την διατροφή και η εφορία αδίκως την δήλωσή του. Είναι γοητευτικός, άστατος, κοινωνικός, ξενύχτης και τρομερά τσαπατσούλης. Σε αντίθεση, ο φίλος του, ο Φέλιξ είναι ο αντίποδας του Όσκαρ αφού είναι οικονόμος, μονογαμικός, σπιτόγατος και άσσος στο νοικοκυριό. Οι δυο τους, εκτός από μια βαθιά φιλία, μοιράζονται και την εμπειρία ενός διαλυμένου γάμου. Διότι όταν η σύζυγος του Φέλιξ τον πετάει έξω από το σπίτι, ο φίλος του ο Όσκαρ του προσφέρει το δικό του ως καταφύγιο. Η συμβίωση των δύο αυτών ανθρώπων έχει ανατρεπτικά, εκρηκτικά και ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.