11/29/2017 02:49:00 μ.μ.
0

Ένα ακόμα σημαντικό βήμα για την ενδυνάμωση του Εμπορικού Επαγγελματικού Συλλόγου Πόρου, έγινε με την ομόφωνη αποδοχή του αιτήματος ένταξης στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής, Όμορων Νομών και Νήσων Αιγαίου. Στην συνεδρίαση του Δ.Σ του μεγαλύτερου Δευτεροβάθμιου Συνδικαλιστικού Οργάνου που περιλαμβάνει περισσότερους από 55 Εμπορικούς Συλλόγους από την Αθήνα μέχρι τη Χίο και από τη Θήβα μέχρι τα Μέγαρα, ο πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α. κ. Παύλος Πολιτάκης καλοσώρισε με θερμά λόγια τον Ε.Ε.Σ.Π.

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ.Π. κ. Δημήτρης Συξέρης, εξέφρασε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την ικανοποίηση του ιδίου και των 200 μελών του Συλλόγου, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως στις σημερινές, εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες, η ενότητα και η συνεργασία των επαγγελματιών είναι επιβεβλημένη περισσότερο από ποτέ. Η «ομπρέλα» της Ομοσπονδίας θα συμβάλλει και στην ενίσχυση της πληροφόρησης και υποστήριξης των επαγγελματιών του Πόρου για κάθε πρόβλημα στην επιχειρηματική τους λειτουργία (εργασιακά ζητήματα, πολυπλοκότητα νομοθεσίας, αυθαιρεσίες Αρχών, κλπ)

Μέσω της Ομοσπονδίας ο Ε.Ε.Σ.Π. ανήκει πλέον στο δυναμικό της ισχυρότερης Τριτοβάθμιας Συνδικαλιστικής Εμπορικής Οργάνωσης: της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Ε.Σ.Ε.Ε της οποίας Πρόεδρος είναι ο κ. Βασίλης Κορκίδης (Πρόεδρος και του Ε.Β.Ε.Π.). Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες μεταξύ άλλων οι Πρόεδροι και αντιπρόσωποι των Εμπορικών Συλλόγων Αθήνας, Πειραιά, Νίκαιας, Γλυφάδας, Κερατσινίου, Πάρου-Αντιπάρου, Τήνου, Σύρου, Μυτιλήνης, Θήβας, Λειβαδιάς κ.α.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.