12/30/2015 03:38:00 μ.μ.
0



Η έμπνευση για combo χθες στο Λέστερ - Σίτι πήγε άκλαφτη. Εμμένω πάντως ότι η Λέστερ, αργά ή γρήγορα, θα "ξεφουσκώσει" αγωνιστικά, ήδη οι παίκτες της δείχνουν καταπονημένοι.

Για σήμερα, στο τελευταίο bet της χρονιάς (η στήλη επιστρέφει πάλι από το Σάββατο 9 Ιανουαρίου), πλην των Εϊμπάρ και Λίβερπουλ που κράτησα από χθες, κατέληξα και σε ένα trixie, κυρίως ελέω αποδόσεων. Η Μπιλμπάο έχει καλή παράδοση (επτά ματς αήττητη) με τη Θέλτα ανεξαρτήτως έδρας και παίζει με αυτοπεποίθηση εδώ και καιρό, η Θέλτα έρχεται από εξάρι αήττητο αλλά με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, θαρρώ πως το 2.80 του διπλού είναι υψηλό.

Η Λας Πάλμας δίνει κομβικό ματς, για να ρεαλιστικές πιθανότητες παραμονής τέτοια πρέπει να τα παίρνει και η ευάλωτη αμυντικά Γρανάδα δεν φοβίζει, συν ότι θα της λείψει και ο MVP Σαξές. Και τέλος, ερώτημα βέβαια η αντίδραση της Ατλέτικο μετά την ήττα (πρώτη ύστερα από 16 επίσημα) από τη Μάλαγα και κυρίως την κακή εμφάνιση, υπάρχει όμως η επάνοδος του Μαρτίνες μπροστά ενώ η Ράγιο έχει τρεις τιμωρημένους, απώλειες μετά το 10-2 από τη Ρεάλ.

Καλή χρονιά, με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται.

Το πλήρες άρθρο, όλες οι επιλογές της Τετάρτης και ο τρόπος στοιχηματισμού στο ilovebet.com.

Νίκος Μποζιονέλος (Facebook page, Twitter, Google+ αλλά και προσωπικό facebook group)



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.