2/02/2015 07:38:00 μ.μ.
0
Ένας ιός κάνει τον «γύρο» του ελληνικού Facebook, ο οποίος εμφανίζεται ως δημοσίευση από χρήστη όπου έχουν γίνει «tagged» φίλοι του.

Ειδικότερα, ο χρήστης λαμβάνει ένα μήνυμα ότι έχει «προστεθεί με ετικέτα» σε δημοσίευση από άλλον χρήστη- φίλο του. Η δημοσίευση είναι ένα λινκ που τελειώνει συνήθως σε «OMFG! 56ONvDj», καλώντας τον χρήστη να κάνει κλικ στο παρατιθέμενο URL.

Συνήθως στη δημοσίευση φαίνονται να είναι «tagged» 15 με 20 άτομα. Σε κάθε περίπτωση, συστήνεται η αποφυγή του να κάνει κανείς κλικ στο συγκεκριμένο URL και καλό θα ήταν να κάνετε remove tag.

Ακόμη και τις ειδοποιήσεις που έρχονται στο λογαριασμό σας και στις οποίες εμφανίζεται κάποιος φίλος σας να σας έχει κάνει tag, καλό θα ήταν να μην τις ανοίξετε και απλώς να αφαιρέσετε το tag από τη δημοσίευση που θα δείτε στον «τοίχο» σας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.