2/09/2015 10:02:00 π.μ.
0

Εκδήλωση με θέμα τα αποτελέσματα της αποκάλυψης και ανασκαφής του σημαντικού αρχαίου ιερού στην περιοχή των Αραχαμιτών Αρκαδίας διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αρκαδίας σε συνεργασία με το Σύλλογο Αραχαμιτιωτών «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος», την Περιφερειακή Ενότητα Αρκαδίας, το Δήμο Τρίπολης και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015, στις 18:30, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Ομιλητής θα είναι ο καθηγητής Bjorn Forsen (Πανεπιστήμιο Ελσίνκι, Φιλανδία) και η ομιλία έχει θέμα: «Το Ιερό της Αρτέμιδος Λυκοάτιδος και η Μαιναλία - Αποτελέσματα ανασκαφών στην Αγία Παρασκευή Αραχαμιτών 2010-2014». 

Τον ομιλητή θα προλογίσει η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αρκαδίας δρ. Άννα Βασιλική Καραπαναγιώτου, η οποία θα παρουσιάσει συνοπτικά τις δράσεις της Εφορείας κατά το χρονικό διάστημα 2010-2014.

Η είσοδος για το κοινό στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες: 2710 – 225243 (κυρία Βίκυ Καραγιάννη) και [email protected].

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης (αρχείο pdf).

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.