2/09/2015 09:12:00 π.μ.
0

Τη συνεργασία του με το ΚΤΕΛ Αργολίδας ως «Επίσημου Φορέα Μετακίνησης» στο πλαίσιο του 2ου Μαραθώνιου Ναυπλίου ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Μαραθωνίου και ο Δήμος Ναυπλιέων.

Η συνεργασία γίνεται με στόχο τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των συμμετεχόντων στον Μαραθώνιο.

Ανάμεσα σε άλλα, η συνεργασία περιλαμβάνει 50% έκπτωση στο κόστος μετακίνησης μετ' επιστροφής στα τακτικά δρομολόγια για τις ημερομηνίες 13-16 Μαρτίου 2015, δωρεάν εσωτερικές μετακινήσεις για τη διασπορά εθελοντών, κριτών και διασωστών στις 14 και 15 Μαρτίου, διαφήμιση της διοργάνωσης στα λεωφορεία καθώς και δωρεάν μετακίνηση για τα συνοδευτικά πρόσωπα των δρομέων για επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Επιδαύρου και των Μυκηνών.

Διαβάστε το δελτίο Τύπου για περισσότερες λεπτομέρειες:

«Η Ο.Ε. ευχαριστεί την Διοίκηση της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε. για την συνεργασία και ανακοινώνει το πλαίσιο της υποστήριξη των μετακινήσεων των συμμετεχόντων στις εκδηλώσεις του Μαραθωνίου αλλά και άλλων πρωτοβουλιών:
Παροχή 50% έκπτωσης στο κόστος μετακίνησης μετ. επιστροφής στα τακτικά δρομολόγια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ για την Παρασκευή, το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα 13 – 16/03/15. Οι ενδιαφερόμενοι για να τύχουν την έκπτωση, θα πρέπει να προσκομίσουν στα κατά τόπους εκδοτήρια της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, την επιβεβαίωση που λάβανε ηλεκτρονικά για την συμμετοχή τους στον Μαραθώνιο, μαζί με την Ταυτότητα τους. Για περισσότερες πληροφορίες για τα δρομολόγια:

http://www.ktel-argolidas.gr/?module=default&pages_id=11
  • Δωρεάν εσωτερικές μετακινήσεις για την διασπορά των Εθελοντών, Κριτών και Διασωστών το Σάββατο 14/03 από Άργος και την Κυριακή 15/03/15 στο Ναύπλιο, στην διαδρομή του Μαραθωνίου.
  • Διαφήμιση της διοργάνωσης με ανάρτηση μπάνερ με το λογοτύπου του Μαραθωνίου επί οχημάτων της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ.
  • Δωρεάν μετακίνηση στο πειραματικό VIP πρόγραμμα που για πρώτη φορά εφαρμόζει η Ο.Ε., για τα συνοδευτικά των δρομέων πρόσωπα, ( με την επίδειξη της διαπίστευσης συμμετοχής), για επίσκεψη στους αρχαιολογικούς χώρους της Επιδαύρου και των Μυκηνών σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:
ΜΥΚΗΝΕΣ:
Σάββατο 14/03/15
Σύνολο ατόμων 50
Ώρα αναχώρησης 10:00: Ναύπλιο – Μυκήνες: Ώρα άφιξης Μυκήνες 10.50
Ώρα επιστροφής 13:00: Μυκήνες – Ναύπλιο: Ώρα άφιξης Ναύπλιο 13:55

ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
Σάββατο 14/03/15
Σύνολο ατόμων 50
Ώρα αναχώρησης 14:30: Ναύπλιο – Επίδαυρος: Ώρα άφιξης Επίδαυρο 15.10
Ώρα επιστροφής 18:15: Επίδαυρος – Ναύπλιο: Ώρα άφιξης Ναύπλιο 19:00»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.