2/08/2015 08:31:00 μ.μ.
0
O Παοκ Κουτσοποδίου ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των πρωτοπόρων στην Α κατηγορία, αφού κέρδισε 2-0 την Κορωνίδ Κοιλάδας και μείωσε στους δύο την διαφορά.

Χρυσή αλλαγή για τον Δημήτρη Μπατάκο ο Κώστας Μουζακιώτης ο οποίος με το που μπήκε στο γήπεδο σημείωσε και τα δύο γκολ για την ομάδα του, με απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73’  και πολύ ωραίο πλασέ στο 80’.
Πλέον η διαφορά μεταξύ Κοιλάδας και Παοκ μειώθηκε στους δύο βαθμούς με τον Παόκ να έχει πολύ δύσκολη αποστολή την επόμενη αγωνιστική με τον Πανναυπλιακό αντίπαλο στο Ναύπλιο ενώ η Κοιλάδα αντιμετωπίζει στην έδρα της τον Ποσειδώνα Διδύμων.

Ένα σχόλιο που μπορεί να γίνει για το παιχνίδι είναι ότι μέχρι να μπει το γκολ του Μουζακιωτη από στημένη φάση όλα έδειχναν ότι το ματς θα τελείωνε 0-0 αφού και οι δύο ομάδες πρόσεχαν πολύ τα νώτα τους και δεν δημιουργούσαν αρκετά ώστε να υπάρχουν φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.
Η σκέψη του Μπατάκου να βάλει τον Μουζακιώτη στην θέση του Κουτσοδήμου του βγήκε στο 100% αφού ήταν ο σκόρερ και των δύο τερμάτων. Επίσης η αλλαγή στο ημίχρονο του Μπόμπου με τον Κορονίδη έγινε για δύο λόγους , ο ένας να δώσει ταχύτητα στην επίθεση του και να πιέσει ψηλά ο Κορονίδης και ο άλλος λόγος για να μην χάσει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον αμυντικό του αφού μάλλον προς τα εκεί πήγαινε .

Από την άλλη ο Θανάσης Τσιρόπουλος κατέβασε την ομάδα του σφιχτά με μοναδικό σκοπό να μην χάσει, να κρατήσει το μηδέν με την σκέψη ότι ένα γκολ θα μπει. Αυτό το γκολ δεν ήρθε και μοιραία ηττήθηκε η Κορωνίδα. Δεν τράβηξε καθόλου ο Μπούρας με αποτέλεσμα ο Γκρεβτσίδης να παίρνει κάποιες προσπάθειες αλλά χωρίς στο τέλος να υπάρχει αποτέλεσμα.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης μαζί με τους βοηθούς του είχαν μία καλή ημέρα χωρίς να αντιμετωπίσουν την μεγάλη φάση. Το παιχνίδι κύλησε ήρεμα και πλέον τώρα το πρωτάθλημα παίρνει φωτιά και αναμένεται όσο περνούν οι αγωνιστικές να γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό όσον αφορά την κατάληψη της πρώτης θέσης.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.