2/08/2015 09:11:00 μ.μ.
0
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
Ηττήθηκε και στην Ελευσίνα ο Ερμής Κιβερίου με σκορ 3-0 και δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα όσον αφορά την παραμονή στην κατηγορία.

Ήταν εξαρχής δύσκολο το παιχνίδι για τον Ερμή αφού έπαιξε με μία ομάδα η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα και με μπάτζετ τρεις και τέσσερις φορές πάνω από το δικό του.

Οι παίκτες του Λουκά Κούρου προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από το παιχνίδι και χαρακτηριστικό είναι ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν ήδη 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο  έπεσε ο ρυθμός και δεν σημειώθηκε κάποιο άλλο τέρμα.

Τα γκολ για τον Πανελευσινιακό σημείωσαν οι Φλίγκος στο 8’, Στουρνάρας στο 16’ και ο Μπουσινάκης , το νέο απόκτημα του Πανελευσινιακού από την Ένωση Ερμιονίδας στο 42’.


ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Πουρής, Στουρνάρας, Τσίγκρος, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Γκεμίσης, Μπουσινάκης (46' Δουκάκης), Μαρής, Κουσκουνάς (65' Καγκάλοβ), Ευθυμιάδης (46' Μακρίδης), Φλίγκος.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ: Κοζιώτης, Τζιέρης, Ζίου, Κάπλατζης, Φίλης, Ισούφι, Καλυβόπουλος (65' Παναγόπουλος), Χρήστος, Βελονάκης, Κακαβάς (46' Σβίγγος), Μαρίνης (46' Ζαραφωνίτης)

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.