12/04/2018 07:03:00 μ.μ.
0

Συνελήφθη, σήμερα (4.12.2018) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, ένας (1) 52χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, σήμερα (4.12.2018) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 52χρονο, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -11,3- γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του ανωτέρω, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Μάνης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -144- γραμμαρίων, καθώς και σπόροι κάνναβης, συνολικού βάρους -42- γραμμαρίων.

Ο 52χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Δυτικής Μάνης.

2018
ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.