12/03/2018 06:11:00 μ.μ.
0

Όσοι έλεγαν ότι το Σκοπιανό θα βρει τεράστια εμπόδια στα Σκόπια έχουν ήδη διαψευστεί και το βλέπουμε επίσημα πια με τις τροπολογίες του Σκοπιανού Συντάγματος που γίνονται αποδεκτές η μία μετά την άλλη για τον πολύ απλό λόγο ότι επί της ουσίας το Προσύμφωνο είναι ξεκάθαρα υπέρ των Σκοπίων διότι είναι θεμελιακά κατά του Ελληνισμού.

Έτσι οι πολιτικοί που ήθελαν να κρυφτούν πίσω από τις αποφάσεις των Σκοπίων δεν θα μπορέσουν να μην εκτεθούν. Όμως αυτή η επιτάχυνση των Σκοπίων λειτουργεί καταλυτικά για τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα. Διότι θα πρέπει να πάρουν μια θέση και μόνο όσοι είναι στην κυβέρνηση, τη συγκυβέρνηση και την αντιπολίτευση αφού το Σκοπιανό θα παίξει ένα τεράστιο λόγο και στις εκλογές.

Με τις κινήσεις των Σκοπίων, η Ελλάδα μπαίνει πιο γρήγορα και πιο βαθιά στην εκλογική αναμέτρηση και αυτές οι συνθήκες δεν αφορούν μόνο το Σύριζα και τη Νέα Δημοκρατία αλλά επίσης τους Ανεξάρτητους Έλληνες και το Ποτάμι. Με άλλα λόγια θα έρθουν πιο γρήγορα και οι βουλευτικές εκλογές παρόλο που η κυβέρνηση τις ήθελε όσο πιο αργά γινόταν.

Έτσι το Σκοπιανό θα παίξει έναν έμπρακτο ρόλο στις εκλογές ενώ πριν πολλοί αναλυτές το θεωρούσαν αδιανόητο επειδή το θέμα ήταν δήθεν ξεπερασμένο επειδή όλοι το είχαν ξεχάσει. Τώρα θα έχουμε Έλληνες πολιτικούς που θα αναγκαστούν να πάρουν θέση για το Σκοπιανό και η πολιτική τους καριέρα θα εξαρτηθεί από αυτήν την επιλογή.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.