12/02/2018 11:21:00 π.μ.
0

Συνελήφθησαν, χθες (1.12.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, για απόπειρα ληστείας σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, χθες (1.12.2018) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, προσέγγισαν ηλικιωμένη ημεδαπή και με τη χρήση σωματικής βίας αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αυτήν αντικείμενα αξίας χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, καθώς έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.

Μετά από άμεση αστυνομική κινητοποίηση, οι ανωτέρω ανήλικοι εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και συνελήφθησαν.

Επιπλέον, για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη και μία (1) 38χρονη ημεδαπή, μητέρα των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας αυτών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους, σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.