12/03/2018 12:58:00 μ.μ.
0


Την σύμβαση εκτέλεσης του έργου "Εκβάθυνση Λιμένα Ναυπλίου" υπέγραψε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με την ανάδοχο εταιρεία E.T.E.Θ. A.E. (ETAIPΕIA TEXNIKΩN EPΓΩN ΘEΣΣAΛONIKHΣ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, η οποία από το 2001 ανήκει στον Όμιλο J&P ΑΒΑΞ.), αναλαμβάνοντας, η συγκεκριμένη, την ευθύνη αποπεράτωσης του συνόλου των εργασιών που απαιτούνται για την εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων έχοντας πλήρη γνώση της σοβαρότητας και της τεράστιας σημασίας αυτού του έργου τόνισε μεταξύ άλλων : " Είναι ένα έργο που όλοι οι Ναυπλιείς και όχι μόνο περιμένουν επί πολλά χρόνια.

Ένα μεγάλο έργο υποδομής για το Ναύπλιο και όλη την ευρύτερη περιοχή προϋπολογισμού 5.500.000€ παίρνει το δρόμο της υλοποίησης.

Για το λιμάνι του Ναυπλίου έχουν γραφτεί πολλά, έχουν ακουστεί πολλά και έχουν γίνει πολλά μέσα από άτυχες συγκυρίες και κληρονομικές αστοχίες.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα που προχωρούμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα στην υλοποίηση του .
Είμαι βέβαιος πως όλοι όσοι έχουν καλή προαίρεση και θέληση, για να αναδείξουμε ακόμα περισσότερο την πόλη μας και όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ναυπλιέων, συμπορεύονται στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της υψηλότερης θέσης στον παγκόσμιο χάρτη των κορυφαίων προορισμών ".



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.