12/04/2018 09:54:00 μ.μ.
0
Αναρωτιόμουν σήμερα πως είναι δυνατόν να είναι τόσο αυτοκαταστροφικός ο Βασίλης Σιδέρης, εξηγούμαι αμέσως.
 Όπως όλοι γνωρίζουμε είναι δεύτερος κατά σειρά ψήφων στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. άρα αν κρατούσε τη δύναμη του θα μπορούσε κάλλιστα να εκλεγεί και βουλευτής σε περίπτωση που η Ν.Δ. πάρει τα ποσοστά στην Αργολίδα που θα επέτρεπαν την εκλογή και δεύτερου Βουλευτή.
Η κάθοδος του όμως με τον Π.Τατούλη έκοβε κάθε του φιλοδοξία και η γενικότερη αντικομματική του συμπεριφορά, βλέπε επιμελητήριο , Ιβάν Σαββίδη, Δήμος Άργους-Μυκηνών.
Πληροφορίες λένε πως άρχισε να το σκέφτεται και λογικό το βλέπω αφού πλέον έχει καταλάβει πως ο Π.Τατούλης τελείωσε από την Περιφέρεια, βέβαια επειδή ξέρει πως δεν "χωράει" στο ψηφοδέλτιο του Νίκα αρχίζει και κοιτάζει και πάλι το εθνικό ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. 
Δεν ξέρω αν το Λαγονήσι έβγαλε λαγό για τον Β.Σιδέρη αλλά κοντός ψαλμός αλληλούια , αν οι πληροφορίες  μου είναι σωστές τότε σύντομα θα έχουμε εξελίξεις, εκτός και αν η Ν.Δ. του διαμήνυσε πως οι πόρτες είναι κλειστές κάτι που το θεωρώ δύσκολο. 
Δεξί εξτρέμ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.