12/08/2018 06:55:00 μ.μ.
0

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Ναυπλίου της Νέας Δημοκρατίας καταδικάζει τη δήλωση του μέλους αυτής Ιωάννη Μάρα ο οποίος για να δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτή αναφέρει ψευδώς ότι είναι και υπεύθυνος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ,αφού τη θέση αυτή κατέχει ο κ. Σπύρος Βασιλείου.

Με τη δήλωση αυτή εκφράζει μόνο την προσωπική του άποψη η οποία είναι αντίθετη με την πολιτική θέση και άποψη της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου.

Η δήλωσή του είναι κατευθυνόμενη και αποτελεί ένδειξη συμμετοχής του σε <παιχνίδια> και διεργασίες με παράγοντες του συνδυασμού του Πέτρου Τατούλη προς ικανοποίηση προσωπικών φιλοδοξιών και συμφερόντων του.

Τα μέλη του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας οφείλουν να μάθουν ,εάν δε το γνωρίζουν, ότι πρέπει να τηρούν τους όρους του καταστατικού του κόμματος και τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων αυτού.

Σε διαφορετική περίπτωση οφείλουν εάν διαθέτουν πολιτική και προσωπική αξιοπρέπεια να δηλώνουν πρώτα την παραίτησή τους στα αρμόδια όργανα και μετά να προβαίνουν σε οποιαδήποτε δήλωση που είναι αντίθετη με τις αποφάσεις του κόμματος.

Το ότι έχουμε ένα δημοκρατικό κόμμα ,αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν όρια και κανονισμοί τους οποίους οφείλουν να τους τηρούν όλα τα μέλη του.

Υ.Γ. Για πρώτη φορά λάβαμε γνώση της επιστολής του Γιάννη Μάρα από τη δημοσίευση αυτής σε τοπικές ιστοσελίδες αφού μέχρι στιγμής ουδέποτε έχει στείλει την ανωτέρω επιστολή ούτε στη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου ούτε στη ΝΟ.Δ.Ε. Αργολίδος.

         Για τη ΔΗΜ.Τ.Ο. Ναυπλίου

   ΤΑ ΜΕΛΗ                                                      Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.