12/01/2018 04:10:00 μ.μ.
0

Στο πλαίσιο ελέγχων που διενεργούνται από την Υπηρεσία μας με σκοπό τον έλεγχο της αλιευτικής δραστηριότητας διενεργούμενης από αλιευτικά σκάφη μέσης αλιείας, την 30-11-2018, διαπιστώθηκαν παραβάσεις της Αλιευτικής Νομοθεσίας και συγκεκριμένα παραβάσεις των διατάξεων που αφορούν στην διενέργεια αλιείας σε μη επιτρεπόμενο βάθος από αλιευτικό πλοίο μέσης αλιείας (Αλιευτικό Συγκρότημα Γρι-Γρι) στην θαλάσσια περιοχή όρμου Βουρλιάς Αργολικού Κόλπου.

Η Υπηρεσία μας προέβη στην βεβαίωση παραβάσεων για την επιβολή των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων σε βάρος των παραβατών και στην κατάσχεση των παρανόμως αλιευθέντων αλιευμάτων.

Με γνώμονα την αποτροπή διενέργειας παράνομης αλιείας και την προστασία του ιχθυοπληθυσμού η Υπηρεσία μας θα εξακολουθήσει να προγραμματίζει σχετικούς με το εν λόγω αντικείμενο, ελέγχους.


Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ Α.Α.

ΠΛΩΤΑΡΧΗΣ Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.