11/23/2018 02:27:00 μ.μ.
0

Το SPORTCAMP, το μεγαλύτερο ιδιωτικό κέντρο Αθλητικής Προετοιμασίας στην Ελλάδα γιορτάζει φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας του και για ακόμη μία χρονιά στηρίζει την ανάπτυξη του αθλητισμού στην  τοπική κοινωνία, καθώς στέκεται δίπλα στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ως Χορηγός αυτής.

Πρόκειται για μια έμπρακτη υποστήριξη από πλευράς SPORTCAMP τόσο στο άθλημα του βόλεϊ  - εξάλλου το SPORTCAMP είναι και επίσημος χορηγός της ΕΟΠΕ έχοντας κατ επανάληψη φιλοξενήσει στις εγκαταστάσεις του προετοιμασίες Εθνικών Ομάδων - καθώς και μία αναγνώριση του σημαντικού έργου που επιτελεί ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου στην διαρκή ανάπτυξη της πετοσφαίρισης σε τοπικό επίπεδο λαμβάνοντας Πανελλαδικές  διακρίσεις και αναγνώριση.

Ο Όμιλος SPORTCAMP επί σειρά ετών είναι αρωγός των τοπικών αθλητικών συλλόγων και σχολείων,  στηρίζοντας το κοινωνικό τους έργο. Η ανατροφή των παιδιών με τις αξίες του αθλητισμού, η κοινωνικοποίησή τους μέσα από αθλητικές δράσεις που προάγουν την ομαδικότητα, την υγεία και την καλή φυσική κατάσταση και τέλος ο αθλητισμός ως τρόπος ζωής, είναι αξίες που διέπουν τόσο τον Όμιλο SPORTCAMP όσο και τον Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και έχουν θεμελιώσει την πολυετή συνεργασία τους.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ' αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.